Dobro došli u TianDe svijet!

Što je TianDe?

TianDe je ruska kozmetička kompanija, osnovana 2007. godine čiji se asortiman proizvodi u kineskim državnim firmama, gdje se u tehnologiji izrade primjenjuju recepti tradicionale kineske medicine.
U toku izrade proizvoda TianDe koriste se ekstrakti raslinja i biljaka, uzgojenih u ekološki čistim predjelima Kine i Tibeta te prikupljenih od strane stručnih osoba, u strogo određenom vremenskom trenutku i u skladu sa lunarnim kalendarom. Čak je i voda koja se koristi u kozmetici preuzeta sa mineralnih izvora i morskih dubina. Pročišćava se pomoću suvremenih membrana, te se tokom procesa pročišćavanja voda obogaćuje sa mineralima koji ulaze u sastav kozmetičkih proizvoda. Ljekovita kozmetika predstavlja koktel biljaka i prirodnih proizvoda: zhen shen, jojoba, bambus, srebro, zmijska mast, argan i mnogih drugih napravljenih po drevnim recepturama Tibeta i Kine starih 5000 godina.
Ova ljekovita kolekcija kozmetičkih proizvoda, napravljena je na drevnim recepturama istočne medicine te je u potpunosti zasnovana na BIO osnovi uz pomoć najsuvremenije tehnologije.

TianDe kozmetika odobrena je od Ministarstva Zdravlja Europske Unije te je rađena po standardima GMP i ISO 9001-2008. Asortiman je u potpunosti u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001 i GMP (za GMP standard potrebno je obaviti 20 000 testiranja za svaku biljku, koja je uključena u sastav proizvoda TianDe). TianDe kombinira ključne komponente kozmetike i farmaceutike koje zajedno značajno povećavaju učinkovitost proizvoda.

Narodna mudrost i znanje o drevnom Istoku su osnova svakog kozmetičkog TianDe proizvoda. Formula svakog proizvoda temelji se na provjerenim, učinkovitim i starim receptima kineske, tibetanske i Altai medicine. Kombinacijom recepata stoljećima isprobavanih i testiranih proizvoda, naši proizvodi će Vam pomoći da postignete ciljeve vezane za Vaše zdravlje i ljepotu.

Prirodni sastojci

Uglavnom koristimo prirodne zdrave sastojke, oslanjajući se na ljekovita svojstva kako bi se osigurala briga za Vašu ljepotu i zdravlje. Bez obzira na Vašu dob, naši specijalno dizajnirani proizvodi, dizajnirani su od strane vodećih orijentalnih kozmetologa i phytoteraputa, te su idealni kao pomoć za svakodnevno ili dubinsko čišćenje, toniranje, vlaženje, zaštitu i hranjiva svojstva.

Što čini tianDe proizvode tako jedinstvenima?

  • Sinergija uspješnosti- kombinacija jedinstvenih prirodnih komponenti zajedno, kako bi se postigla nova razina učinkovitosti, što nebi bilo moguće kada bi se komponente koristile zasebno.
  • Vrlo napredna biotehnologija- dobivanje ekstrakata iz egzotičnog bilja i biljaka kao što su: lotusov cvijet, Ganoderma gljiva, ginseg, jajoba ulje, avokado, arganovo ulje; ili životinjskog porijekla, kao što su: zmijsko ulje, ovčja posteljica, morski kolagen…
  • Recepti drevne kineske medicine- poznati više od 5000 godina, koji su koljevka medicine
  • Posebni uvjeti za uzgoj i berbu- od stučnjaka herbalista (travara) koji beru biljke posebnom metodom, a ponekad i u određeni dio dana, npr. neke biljke imaju najveću koncentraciju željenih sastojaka samo na puni mjesec.
  • Čisto i ekološki- naši proizvodi izrađeni su od biljaka koje rastu u ekološki najčišćim mjestima na planeti. Biljke su dobivene iz područja Altaia, Tibeta i Kine, ponekad iz visokih planina. Možemo reći da su proizvodi 100% organski.
  • Sastojci koji su vrlo poželjni na svjetskom kozmetičkom tržištu- ekstrakt Placente, Araganovo ulje, Ganoderma gljive, prirodni biser, kinesko i tibetansko bilje, cvijet Lotusa, Saffron.
  • Terapeutsko djelovanje kozmetičkih proizvoda- TianDe specijalizirani proizvodi pružaju tretmane za akne, gubitak kose, perut, detox tijela, gljivične infekcije, oralna njega, delikatnu intimnu njegu i još mnogo toga.

Odlični  proizvodi po odličnim cijenama

S više od 500 proizvoda, uvjereni smo da ćete pronaći niz kozmetičkih proizvoda koji odgovaraju upravo Vašim potrebama. Kombinirajući odličnu uslugu, redovite promocije i ponude, naš cilj je da Vama dostavimo izvrsne proizvode po povoljnim cijenama. 

Održavanjem raznih edukacija nudimo Vam mogućnost da se što bolje upoznate sa proizvodima te da ih isprobate kako bi lakše odabravi proizvod koji odgovara upravo Vama. Posjetite nas u TianDe centru za ljepotu i zdravlje na adresi Zagrebačka cesta 185.
Veselimo Vam se!

TianDe je izvor Vaše prirodne ljepote!